Dying Light 2 laat eindelijk ‘iets’ van zich horen

Techland heeft eindelijk weer eens wat laten horen en zien van Dying Light 2. Alhoewel, het was weinig.

Of beter gezegd eigenlijk niks. Maar goed, we hebben tenminste weer iets gehoord. Bovenstaande dev update gaat in merendeel over de reacties die de ontwikkelaars via Twitter uit het afvoerputje van de social media (en de mensheid) krijgen te horen. Als je dat zo voorgelezen hoort worden, vraag je jezelf echt af of sommige mensen ergens in de evolutie op het punt Neanderthaler zijn blijven steken. Het verbaast me telkens weer hoe sommige mensen zich gedragen alsof ze nog in een grot wonen en een vocabulaire en grammaticale kennis van een kleuter die is gezakt voor zijn veterdiploma hebben.

Hoe dan ook, we krijgen een paar seconden gameplay te zien die, en dat mag gezegd worden, er retescherp en gelikt uitziet. Techland geeft aan dat ze snel met meer nieuws gaan komen en aan het eind zien we nog steeds een releasejaar staan, 2021.

Daarna vraagt men of je nog vragen hebt en zo ja, of je die op Discord komt stellen aan de ontwikkelaars. Hopelijk heeft Discord net zo’n geweldige profanity filter als dit filmpje. We hadden al meer gehoopt maar helaas, dit is wat het is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments