De Dutch Comic Con komt er weer aan!

Het is maart. En maart is eigenlijk de belangrijkste maand van het jaar. Waarom vraag je je misschien af. Nou, wel hierom!

Maart is sowieso belangrijk want dan is ondergetekende jarig maar wat nog veel leuker is aan maart is dat we dan de enige echte Dutch Comic Con in de lage landen mogen verwelkomen en nog belangrijker, dat wij daar ook zijn! Op 25 en 26 maart openen de Jaarbeurshallen in Utrecht weer hun deuren voor dit festijn. Want dat is, zeker voor Nederlandse cosplay gemeenschap, een feestje. Zoals elk jaar gaan wij daar natuurlijk weer naar toe om jullie, onze lezers en kijkers, met prachtige beelden en verhalen te kunnen verblijden.

Wat gaan we dit jaar allemaal zien op de DCC?

Allereerst maar liefst 4 hallen vol met merchandise, games, comics, cosplayers en veel meer.
Zo kan je foto’s maken met de Tardis uit dr. Who, lopen de Ghostbusters rond om je te vangen, zijn er toernooien in Heartstone en Super Smash Bros. in een speciale eSports hal, komen er vier eredivisie FIFA spelers hun kunsten laten zien, kan je een tatoo laten zetten door Henk ‘Hankypanky’ Schiffmacher en zijn team en is er een Cosplay wedstrijd.

Maar ook speciale gasten zoals: Virginia Hey (Mad Max), Comic artist Gus Vazquez (Deadpool, Suicide Squad, Flash, Green Lantern Civil War en Justice League), Comic artist Steve Scott (Batman), Lennie James (The Walking Dead), Victoria Atkin en Paul Amos (Assassin’s Creed Syndicate), Once Upon a Time ster Sean Maguire en nog veel meer.
Bekijk onze impressie van vorig jaar nog even hierboven. Mocht je ons daar zien wandelen met de camera, schroom dan niet en spreek ons even aan. We schijnen niet te bijten en dan nog, we zijn allemaal ingeënt tegen rabiës 😉

Wil je tickets voor dit event aanschaffen, klik dan even hier.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments