Dungeons & Dragons Dark Alliance vanaf dag een in de Game Pass

Goed nieuws voor de Dungeons & Dragons fans. Dark Alliance komt eraan en heb je de Game Pass, dan kan je gewoon aan de slag.

Dark Alliance zal beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, Windows 10 pc ,telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (Beta) met Xbox Game Pass op de dag van release, 22 juni! De game zal bij launch ook pc en console cross play ondersteunen!

Verzamel je groep, kies je avonturier en maak je klaar voor een episch gevecht in Icewind Dale op 22 juni met de Xbox Game Pass. Dark Alliance is een third-person actie brawler die jou en je vrienden in het onvergeeflijke bevroren landschap van Icewind Dale dompelt om het daar op te nemen tegen iconische Dungeons & Dragons monsters en epische buit te verzamelen. Je kunt het in je eentje proberen, maar met de crossplay op pc en Xbox ook in coöp voor maximaal 4 spelers.

In Dark Alliance kun je kiezen uit vier iconische helden, de Companions of the Hall – Drizzt, Catti-brie, Bruenor en Wulfgar – met meer dan 50 verschillende moves, speciale vaardigheden en teamaanvallen. De gevechten zijn uitdagend en moeilijk om onder de knie te krijgen, met strategieën en tactieken afhankelijk van de situatie, je vaardigheden en de monsters.

Kies wat het beste bij je past: snelle aanvallen, backstab-executies en een gigantische panter? Drizzt is je man. Acrobatiek, pijl en boog op lange afstand meer jouw stijl? Dan is Catti-brie precies wat je zoekt. Wat je speelstijl ook is, de Metgezellen zorgen voor je. En het is maar goed dat ze dat doen…

Je bent niet meer in Baldur’s Gate, Bruenor. De metgezellen (en jij!) zijn in het bevroren noorden van Icewind Dale op zoek naar de oude en krachtige kristallen scherf – Crenshinibon. Wie hem in handen heeft, bezit een immense macht. Het enige probleem zijn de legioenen monsters die hem ook voor zichzelf willen hebben. Je krijgt te maken met 30 verschillende iconische monsters en facties, zoals de hierboven genoemde beholders, frost giants, white dragons maar ook duergars, gnolls en nog veel meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments