Als we The Hollywood Reporter mogen geloven wil Paramount Pictures een Duke Nukem film gaan maken! Dan moet regisseur Michael Bay (van bijvoorbeeld Transformers franchise en Bad Boys) het hele gebeuren gaan produceren. Wie gaat de hoofdrol spelen? Voormalig showworstelaar John Cena!

Je hebt wel eens vurige combinaties maar twee factoren elkaar versterken zoals olie en vuur. Maar in dit geval klinkt een Duke Nukem film van Michael Bay met John Cena in de hoofdrol als olie op het vuur in het kwadraat! Wat een combinatie jongens!

Hail to the king, baby!

We kennen allemaal onze grote vriend Duke Nukem wel. Onze held van de ‘jaren 90 waar we monsters kapot schoten en waar de oneliners om de 10 seconden om je oren vlogen. Heerlijk! Tenminste, ik houd er wel van. Eén van de slechtste spellen, Duke Nukem Forever, was voor mij dan ook best stiekem wel een pretje. Nu wordt er van hem een film gemaakt door Platinum Dunes (opgezet door Michael Bay) samen met Andrew Form en Brad Fuller. Er wordt enkel nog gezocht naar een regisseur (wat Bay dus duidelijk niet gaat doen) en een scriptschrijver.

Met je blote vuisten een eindbaas bevechten. Fantastisch en alleen in Duke Nukem Forever!

Helemaal opmerkelijk en tegelijkertijd terecht, is dat er met worstelaar John Cena een gesprekje gaande is om blijkbaar de hoofdrolspeler te worden! Als er een belichaming van Duke Nukem moet zijn, dan is hij het wel. Ik denk alleen dat Cena het één en ander aan acteur skills mist, hoewel hij al in Daddy’s Home en Trainwreck heeft gespeeld.

We moeten het nog maar zien of de film er ook echt komt. Dit soort verfilmingen van actiefiguren zijn natuurlijk altijd één grote ramp en een kweekvijver voor floppen. Er is nog geen datum dat de film moet gaan verschijnen en dat zegt misschien ook al even genoeg voor nu. Laten we hopen dat het niet net zo lang als Duke Nukem Forever duurt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments