Jongens, it’s time to kick ass and chew bubblegum and I’m all outta gum. Deze iconische quote kent iedereen uit de Duke Nukem series en vanaf vandaag is de Duke Nukem 3D: 20th anniversary beschikbaar in de Xbox One Store. Dus als je al jaren weer terug wilt naar die goeie ouwe tijd, dan is dit je kans. 

Duke Nukem 3D: 20th anniversary heeft 8 nieuwe levels die samengevoegd zijn in één gloednieuwe Episode 5. Daarnaast is de musical score voor dit deel samengesteld door Lee Jackson (de originele componist van de theme song van Duke Nukem). De 2,5D engine is omgezet naar een True 3D engine zodat de game nog mooier en soepeler draait op de Xbox One. Als laatste krijg je in episode vijf ook een Incinerator zodat je de nieuwe “firefly” vijanden kan roasten tot je erbij neervalt.

duke_01

Fysieke uitgave

Als laatste kunnen wij het nieuws naar buiten brengen dat Gamestop een fysieke uitgave gaat verkopen van de game. Natuurlijk hopen wij ook dat deze fysieke uitgave bij ons in de winkels komt te liggen, maar op dit moment is dit nog onduidelijk. Als wij te horen krijgen dat er een fysieke uitgave komt, dan lees je het bij ons!

Ga jij deze heruitgave van Duke Nukem 3D kopen? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties