Afgelopen weekend was behoorlijk druk voor 343 Industries. Zo maakte men allerlei, ietwat treurige nieuwtjes bekend over Halo en werd er tussen neus en lippen door ook nog een nieuwe Studios Head benoemd. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Laten we eerst maar eens even beginnen met de E3, want die staat al bijna weer voor de deur. En met de Scorpio in aantocht leek een aankondiging van Halo 6 een feit. Niks is minder waar. Brian Jarrard, de community manager van 343 liet dit via Reddit weten. Daar voegde hij nog aan toe dat ook een remaster van Halo 3 (die dit jaar 10 wordt) niet aan de orde is. Maar, hij wist nog wel het volgende te melden:

Ik zal even mijn Dreamcrusher-rol aannemen omwille van realistische verwachtingen. We hebben het al eerder gezegd, maar we hebben iets kleins om te laten zien op de E3. Echter zal het niet gerelateerd zijn aan een volgende Halo-game. Aldus Jarrard.

Daarnaast verloor 343 afgelopen week zijn Studio Head. De eindbaas besloot verder te gaan binnen een andere divisie van Microsoft. Vandaag laat men weten Chris Lee te hebben aangesteld als opvolger. Mocht die naam je bekend voorkomen, dan zou je waarschijnlijk kennen als Senior Lead Producer van Halo 4 en de Executive Producer van Halo 5. Tot op heden was hij Studio Head of Halo Projects. Kortom: een man die Halo ademt.

Het is jammer om te horen dat er geen Halo 6 getoond gaat worden dit jaar, maar ik ben ervan overtuigd dat Microsoft genoeg dikke Xbox exclusives gaat aankondigen. Wat denken jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments