De grote vraag naar de Xbox One X maakt dat Microsoft niet zeker is dat de console in de winkel te koop zal zijn.

Over 11 dagen komt hij uit, 7 november is een dag die bij vele Xbox fans al in de agenda staat aangekruist. Maar mocht je denken dat je dan even naar de winkel kan gaan om hem te kopen, dan kan dat weleens op een teleurstelling uitlopen. Microsoft UK waarschuwt gamers al dat ze een last-minute aankoop van de console moeten vermijden. Harvey Eagle van Xbox UK waarschuwt dat er weleens een schaarste kan ontstaan.

Dit was de snelste Xbox pre-order ooit. I kan niet garanderen dat we in de release week nog voorraad zullen hebben en dit kunnen leveren aan spelers die hem in de winkel willen halen. De vraag is heel groot. Dus wil je hem op release dag hebben, wees er dan nu snel bij.

Toch zijn er ook lichtpunten. De voorraad zal wel snel en vaak worden aangevuld in de UK. Zeker tot aan kerst zal er wekelijks geleverd gaan worden aan de winkels. Sinds de preorders in augustus is het al lastig om de levering van de console te garanderen op 7 november. Wil je er dus zeker van zijn dat hij voor je klaar staat, dan is pre-orderen de enige optie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments