Wij gamers zijn best wel een onverzadigbaar clubje mensen. De ene game is nog niet uit of we moeten de andere alweer spelen. Daarom is het ook maar goed dat er constant nieuwe games naar onze consoles komen. Zo ook Dreamfall Chapters.

Dreamfall Chapters begon in 2013 als een kickstarter project van Red Thread Games. Het eerste hoofdstuk werd in 2014 gereleased voor de pc, en gedurende de 2 jaar daarna kwamen de andere 4 hoofdstukken daarbij. Zo lang hoeven wij, consolegamers, daar niet op te wachten want het hele pakket komt straks in één keer uit. Deze versie komt met een grafische upgrade en ook de audio wordt verbeterd.

dreamfall-chapters-screenshot

Wie van jullie springt er al een gat in de lucht van blijdschap? En wie van jullie heeft, net als ik, geen flauw idee wat Dreamfall Chapters is? Voor die laatste groep even een korte omschrijving.

De game wordt als volgt omschreven:

Een 3D adventure dat zich in 2 parallelle werelden afspeelt. De een is een donkere, cyberpunk-achtige versie van onze toekomst, de ander is een magische, fantasiewereld. We volgen 2 onwaarschijnlijke helden die er op uittrekken om de realiteit te redden. Dreamfall Chapters is een volwassen, emotioneel, duister, magisch en hartverscheurend avontuur dat de spelers erg zal verassen.

Inderdaad, daar kun je nog niet heel veel mee. Misschien dat een trailer helpt zeg je? Komt-ie dan.

Het hele pakketje is vanaf 24 maart 2017 op te pikken voor €29,99

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments