RPG liefhebbers, verheugt uzelf. We krijgen er een RPG bij voor de Xbox One! Vooruit, geen nieuwe, maar dat mag de pret niet drukken toch?

Dragon’s Dogma: Dark Arisen komt deze herfst naar ons favoriete platform. Hoe we dit weten? Door de volgende tweet:

Behalve deze tweet en een berichtje op de facebook-pagina van de game is er nog geen hele grote aankondiging geweest. Dit zou te maken kunnen hebben met een evenementje dat er aan zit te komen in Los Angeles.

Oude game

Dragon’s Dogma: Dark Arisen kwam oorspronkelijk uit voor de Xbox 360 en PS3 in 2013 en zelfs dat was al een upgrade van de originele Dragon’s Dogma. De game is dus best al wat jaartjes oud. Hoeft op zich geen drama te zijn, maar het blijft toch even afwachten of de game de tand des tijds heeft doorstaan.

Zoals gezegd heeft Capcom nog geen grote aankondigingen gedaan en het is dus ook nog niet bekend waar de verbeteringen voor deze re-release in zitten. Men mag aannemen dat er tenminste opgepoetste graphics in zitten.

Als RPG-fan zijnde ben ik best benieuwd eigenlijk. Ik heb het origineel ook volledig gemist. Zit iemand van jullie hier op te wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments