Goed nieuws voor alle Dragon Ball fans, Dragon Ball Xenoverse 2 heeft een releasedate gekregen! Vanaf 28 oktober kunnen we weer los gaan in het DBZ universum.

Als fan van Dragon Ball keek ik hier stiekem wel naar uit. Als dertiger is het wellicht een beetje vreemd om fan van Dragon Ball te zijn maar f*ck it, ik hou er gewoon van. Nostalgie en zo, je kent het wel. De vorige Dragon Ball game heb ik dan ook best veel gespeeld, al was die game niet echt super goed. Al met al wel vermakelijk, maar om nou te zeggen dat het een dikke AAA game was die overal negens en tienen kreeg, nee. Nu is de hoop gevestigd op Dragon Ball Xenoverse 2, gaat die game dan eindelijk een echt goede DBZ game neerzetten? Aan de trailer te zien nee, niet echt. Op diverse concullega YouTube pagina’s staan ook wat gameplay beelden, en ook die maken mij niet heel erg warm.

dbzx2

Het ziet er een beetje uit alsof het een Xbox 360 game is als ik heel eerlijk ben. Dat kan ook aan de cel shaded stijl liggen, maar zo komt het in ieder geval op mij over. Verder lijkt het precies hetzelfde te zijn als de vorige Dragon Ball Xenoverse, alternatieve verhaallijnen waardoor je met alle characters tegen elkaar kunt spelen. Welke characters er allemaal speelbaar zijn is nog niet bekend gemaakt. Het verhaal in Xenoverse 2 speelt zich 2 jaar na de originele game af. Een nieuwe held komt bij de Time Patrol om kont te schoppen, kort gezegd. De muziek zal voor een groot gedeelte worden verzorgd door Steve Aoki, wat de jongere generatie van ons wel zou kennen. Op 28 oktober gaan we het zien, nog even afwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments