Dragon Ball Z: Kakarot krijgt een next-gen upgrade

Kamehameha! Bandai Namco knalt in 2023 een nieuwe season pass met extra content en een Series X upgrade onze kant op voor Dragon Ball Z: Kakarot.

Dragon Ball Z: Kakarot had natuurlijk al een season pass met behoorlijk wat extra content, maar Bandai Namco is nog niet klaar met de game en kondigde season pass nummertje twee aan. We mogen met de tweede season pass nog eens drie verhalende DLC’s verwachten. Daar bovenop komt ook nog eens de aankondiging van een next-gen (current-gen) upgrade.

Het eerste deel van de verhalende content is ook al bekend gemaakt en zal draaien om Bardock, Goku’s vader. De titel van de DLC is Additional Scenario: -Bardock- Alone Against Fate en zal een complete reproductie zijn van de tv special Bardock: Father of Goku. Oftewel, we mogen met Goku’s vader het onder andere op gaan nemen tegen Frieza.

Voor wat betreft de Series X upgrade, daar is iets minder over bekend gemaakt. Bandai heeft een screenshot vrijgegeven met een vergelijkend shot tussen de Xbox One en Series X versie, maar dat is het dan ook wel.

Het lijkt er vooral op dat de Series X versie betere belichting, kleurvoller gebladerte en mogelijk een fps boost krijgt. Wanneer we dit alles mogen verwelkomen is nog niet exact bekend, maar het zal ergens in 2023 zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties