Begin dit jaar kwam Dragon Ball Z: Kakarot uit en konden we uitgebreider dan ooit het verhaal van Goku en zijn vrienden doorspelen. Blijkbaar hebben erg veel mensen dit gedaan, want Bandai Namco heeft ons laten weten dat de game sinds de release al meer dan 2 miljoen keer verkocht is.

Hoewel we al meer dan twintig jaar Kamehameha’s en Big Bang Attacks op elkaar af kunnen vuren lijkt het er een beetje op dat wij gamers dit nog altijd niet zat zijn. Ook het verhaal van Dragon Ball Z kunnen de meesten van ons wel dromen, maar met Dragon Ball Z: Kakarot konden we dit wel uitgebreider dan ooit doorlopen en de game heeft dan ook goed verkocht. Bandai Namco liet ons weten dat er al ruim 2 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Dit maakt Dragon Ball Z: Kakarot een van de snelst verkopende Dragon Ball-titels ooit.

De game was zeker niet perfect, maar wel bijzonder vermakelijk. Er zaten in elk geval genoeg dingen in waarmee ze verder zouden kunnen gaan. Stiekem hoop ik dat de volgende game eentje wordt die het verhaal van Dragon Ball Super gaat volgen. Hoe zit dat met jullie? Horen jullie bij die 2 miljoen gamers die de game gekocht hebben?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties