Het is een duistere dag in de historie van de Xbox One. De game Dovetail Euro Fishing is namelijk uitgesteld! Normaliter zou de game morgen uitkomen, maar het is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dacht je net een leuke game aan de haak te hebben geslagen, glipt het zo maar uit je handen! 

Het is voor het team een beetje achter het net vissen met dit uitstel en voor de mensen die de game al hebben besteld, is het een soort boter bij de vis, maar dan anders. De game is misschien mossel noch vis, maar op dit moment is het nog even vis noch vlees. We dachten dat het project zo gezond als een vis was, maar het team heeft voor een vissers deur gevist als het aankomt op de deadline. Op Facebook laat het team weten dat ze er hard aan werken om de vertraging te verhelpen. Op dit moment zit de game nog in testfase, want als het niet goed is, dan wordt de vis duur betaald. Misschien begon bij het team de vis aan de kop te stinken en lag het aan de planning van de fases, maar op zo’n moment moet de vis ook de graat hebben en de situatie accepteren. Men zegt ook wel ‘aan een goede visser ontsnapt ook wel eens een aal’, dus het kan de besten overkomen. Misschien kan je naar hun Facebook pagina toe gaan en een visje uitgooien wat betreft de release date.

euro fishing

Het team wil natuurlijk het neusje van de zalm en de spelers ook, dat vergt tijd. Waarschijnlijk zitten de ontwikkelaars als haringen in een ton om alles goed te krijgen. Zeg nou zelf, een (zout)brakke game is nog geen haaienvin waard. Dan voelt de speler zich als een vis op het droge. Maar goed, laten we geen haring roepen voor hij in het net is, sommige spelers snakken naar deze game als een vis naar water. Wat betreft het uitstel, het kan niet altijd kaviaar zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments