Psychonauts was ooit een vermakelijke platformer die in 2005 verscheen voor onder andere pc en Xbox. Deeltje 2 staat nu ook in de planning. Echter hangt daar een prijskaartje aan.

De ontwikkelaar Double Fine vraagt om 3,3 miljoen dollar van de fans via een crowdfunding campagne. Double Fine zal echter zelf ook geld erbij lappen en is nog op zoek naar investeerders. Deel 2 zal dezelfde core mechanics bevatten als zijn voorganger. In Psychonauts draaide het om Raz die met psychische krachten de hersenen van zijn tegenstanders kon binnendringen om een duister plan te stoppen op een anders vrolijke kinderkamp.

424_2

Psychonauts kwam uit in een tijd dat de Xbox nog wat platformers nodig had en het steeds meer de standaard werd dat platformers driedimensionaal waren. Ik heb mij prima vermaakt met deze game destijds, de gameplay was uitdagend maar nergens tergend moeilijk. De setting was soms apart en de eindbazen leuk gevonden maar bleven wel traditioneel.

Of ik deel 2 zal steunen moet ik even over nadenken. Laat in de comments weten wat je van deel 1 vond en of jij Double Fine wel gaat helpen. Check Double Fine’s campagne video hieronder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties