Eindelijk weten we wanneer we weer los mogen in de wereld (of onderwereld) van Doom. Bethesda heeft de officiële releasedatum bekend gemaakt.

Op 13 mei kunnen we losgaan met rennen, springen en schieten. Op die datum komt de game uit op de Xbox One, Playstation 4 en de pc. Ook is de Premium Collector’s Edition aangekondigd. In deze versie zit uiteraard de game zelf maar ook een 30 centimeter hoog beeldje van de Revenant demoon uit het spel. Het beeldje wordt geleverd op een plateau die voorzien is van LED verlichting. Dat is op zich al tof, maar het plateau is ook nog eens een kopie van een UAC (United Aerospace Corporation) gebouw op Mars, welke langzaam ronddraait. Een complete display dus die je zo in je vitrine kan zetten. Ik vind het helemaal mooi!

Pre-order bonus, jeej!

Ook bij Doom is er een pre-order bonus beschikbaar, want dat hoort zo tegenwoordig. Zowel bij de normale versie als de Premium Collector’s Edition krijg je een aantal extraatjes als je ze pre-ordered. Je ontvangt een zogenaamde Demon Multiplayer Pack, waarin een unieke demon armor set met 3 skin variaties en 6 kleuren. Ook krijg je 3 Id logo’s die je op wapens en armor kan plakken.

Maar wacht, er is meer! Er moet natuurlijk ook iets in zitten waarmee je in multiplayer een oneerlijk voordeel krijgt. Anders hebben we niets om over te klagen. Bethesda got us covered, je krijgt namelijk ook 6 “Hack Modules” bij je pre-order. Deze extraatjes geven je een boost in het multiplayer gedeelte. Wat deze boost precies is, weten we nog niet. Klinkt in ieder geval heel spannend allemaal.

De Premium Collector’s Edition kost $ 120,00 in de Bethesda store, terwijl je bij Nederlandse retailers € 129,00 dient af te tikken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties