DOOM krijgt binnenkort gratis updates en DLC

Voor degenen die van DOOM houden is er goed nieuws. Volgende maand komt er een update voor Snapmap en daarnaast ook nog eens nieuwe modes, voor noppes.

Het was natuurlijk wachten tot DOOM DLC zou krijgen of dat het aangekondigd zou worden. Tijdens de persconferentie van Bethesda werd het duidelijk wat er nog komt voor DOOM na de release. Het gaat om updates van het Snapmap gereedschap, maar er zijn ook nieuwe multiplayer modi.

Snapmap zal binnenkort worden uitgebreid met de hel als thema voor je level. Hier komen ook nieuwe objecten bij om te plaatsen en nieuwe wapens. Wat ook leuk is, is dat je een soort singleplayer ervaring kan maken en dat je echt vijanden moet uitschakelen en waar je ook gewoon gebruik kan maken van je wapenwiel. Hiernaast komen er volgende maand ook nog twee nieuwe modi bij. Het gaat om Exodus (Capture the Flag) en een modus waar je zones moet bezetten van het level om punten te winnen genaamd Sector.

doom

Tot zo ver alle gratis content. Wat wordt de DLC? Unto the Evil gaat het heten en daar zitten nieuwe multiplayer maps bij inbegrepen. Er zal ook een nieuwe demoon bij komen, Harvester, plus een nieuw wapen en armor. Klinkt allemaal niet heel erg boeiend eerlijk gezegd. Nog even afwachten dus hoe leuk de DLC zal zijn en hoeveel het moet gaan kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments