Speel je in een lekker bandje of kan je een aardig toontje zingen. Dan heb je nu kans om op te treden bij de DOOM party. Check it out.

De DOOM franchise vecht al meer dan 25 jaar tegen de demonen uit de hel, maar dit jaar lanceert het de allereerste muzikale strijd. Bethesda Benelux nodigt bands en artiesten uit om vóór 13 maart hun door DOOM geïnspireerde nummer in te sturen naar community_BLX@bethsoft.com. Slechts een handvol acts zullen geselecteerd worden door Bethesda om het op 18 maart live uit te vechten tijdens een speciale pre-release party in AFAS Live. Er zal een publieke stemronde plaatsvinden op de DOOM-facebookpagina waar fans hun favoriete nummer kunnen kiezen. Deze stemmen worden meegenomen in de jurybeslissing tijdens de finale.
 
De winnende act zal niet alleen een DOOM Eternal Collector’s Edition, DOOM-kleding van Difuzed en een MSI toetsenbord ontvangen, maar ook de officiële eigenaar zijn van het ‘Best Inspired DOOM Song’ zoals erkend door de jury. Die jury bestaat uit Bethesda, internationale DJ/producer Mark Sixma en de al meer dan tien jaar exclusieve artiest bij Armada Music en fervent DOOM-fan Richard Verweij van XGN.nl.
 
Nog beter, tickets voor de #DOOMUSIC-finale zijn vanaf 25 februari te bestellen voor € 3,99 per stuk en alle winst gaat naar de dierenwelzijnsorganisatie VIER VOETERS die dieren helpt die in helse omstandigheden leven. Aanwezigen moeten 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldige identiteitsbewijs
 
Waarom moet je bij de finale erbij zijn?

  • Speel DOOM Eternal: Word de DOOM Slayer in een epische campaign door demonen van verschillende dimensies te verslaan en de mensheid te redden. De enige die ze angst aan kan jagen, ben jij!
  • Iedereen die aanwezig is, wordt uitgenodigd om DOOM Eternal te spelen voor release op 20 maart 2020 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game komt op een latere datum ook uit voor Nintendo Switch.
  • Bekijk onze livestream: Kan je niet aanwezig zijn op het feestje? Dan kan je er nog steeds in de geest bij zijn, via de Bethesda Benelux Twitch livestream.
  • Ontmoet je favoriete artiesten: Naast de optredende bands en muzikanten, krijg je de kans om enkele van je favoriete artiesten, waaronder Mark Sixma, te ontmoeten.
Mark Sixma

Houd de DOOM Facebookpagina in de gaten voor meer verrassingsaankondigingen: https://www.facebook.com/doom.nl/
 
Als je wil meedoen aan de #DOOMUSIC-wedstrijd, check dan hier onze volledige voorwaarden:
https://beth.games/3bQ11oB

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments