Doki Doki Literature Club is (waarschijnlijk) niet wat je denkt dat het is

Doki Doki Literature Club komt naar de Xbox in de vorm van de Plus! editie. Ik kan de trailer hier boven wel plaatsen, maar het trekt het verkeerde publiek aan, ben ik bang. Focus je op het woordje horror. Probeer zelf te achterhalen waarom deze game van Team Salvato zo berucht is.

De hoofdrolspeler in Doki Doki Literature Club wordt lid van een boekenclub en raakt verwikkeld in een romantische relatie met een van de meiden. Dat had je misschien al geraden. Maar tenzij je de game uit 2017 al eens gespeeld hebt op de pc, bijvoorbeeld, zal je niet snel raden wat zich verder voltrekt. Je moet als speler ook wel een beetje van lezen houden. Het gaat namelijk om een visual novel. Bijzonder veel spelmechanieken bevat de Doki Doki dan ook niet. Interessante ontwerpkeuzes zijn er te over.

Een voorliefde voor anime is geen vereiste, wat je misschien wel zou denken… Op 30 juni mogen we het op Xbox gaan meemaken. De Plus! editie bevat nieuwe verhalende elementen en bonussen zoals art van de meiden en nieuwe muziek.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments