DLC voor Infinite Warfare is onderweg

Nieuwe maps en meer zombies!

Call of Duty Infinite Warfare krijgt binnenkort zijn eerste DLC. Dat het zou komen wisten we van tevoren al natuurlijk, maar nu weten we ook wanneer het komt. Op 31 januari 2017 komt het pakketje met de titel ‘Sabotage’ naar de Playstation 4. Helaas moeten wij Xbox gamers nog even wachten.

De exclusiviteitsdeal met Sony zorgt er voor dat wij langer moeten wachten op de nieuwe multiplayer maps. Hoewel ik dit soort dingen totale onzin vind, hebben we het er maar mee te doen. Tot die tijd kunnen we onszelf in elk geval lekker maken met wat het pakketje ons gaat bieden.

Zombies

Behalve de standaard multiplayer maps, krijgen we ook een nieuw hoofdstuk voor de zombiemodus. ‘Rave in the Redwoods’ is de titel en het gaat ons een nieuw decennium insturen, namelijk 1990.

De zombies hebben een zomerkamp, gesitueerd naast een meer, overgenomen en er een soort techno-illusie van gemaakt. Aan de speler om in deze setting weer massa’s zombies af te knallen. Alle vier de originele characters keren terug en zijn speelbaar, maar wel met nieuwe, over-the-top rollen.

Nieuwe maps

De eerste nieuwe multiplayermap heet ‘Noir’. Deze nachtelijke map is geïnspireerd op het futuristische Brooklyn.

‘Neon’ transporteert je naar een virtueel trainingscentrum waar auto’s en andere objecten uit het niks spawnen en waar vijanden in honderden pixels uiteen spatten wanneer ze verslagen zijn.

De derde map, ‘Renaissance’, is gesitueerd in Venetië, waar spelers elkaar te lijf gaan in krappe straten en omringd door klassieke architectuur en de beroemde kanalen.

Ten slotte is daar ‘Dominion’. Deze map is een soort re-design van de ‘Afghan Map’ uit Modern Warfare 2. Alle landmarks uit het origineel zijn behouden, maar de nieuwe map speelt zich af op Mars. Verder is hij hier en daar iets aangepast zodat hij nu ook geschikt is voor boostjumps en wallruns.

Season pass

Het pakketje zal deel uitmaken van de season pass. Heb je die al in je bezit dan kun je de DLC dus voor noppes binnen hengelen. Nog geen season pass? Dan kun je de DLC voor 15 euro downloaden.

Zoals gezegd komt de DLC 31 januari naar de PS4. Reken er maar een maand bij op voordat wij hem uit de store kunnen plukken.

Ben je er nog niet over uit of je Infinite Warfare een kans wilt geven of niet? Check dan even de review van Niels.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments