DLC van Cuphead in de maak!

Er zijn weinig games zo slecht voor je bloeddruk als Cuphead. Nou, goed nieuws, er wordt door de ontwikkelaars gewerkt aan nieuwe DLC. Wat mogen we verwachten?

Eind 2017 zag Cuphead het daglicht in de Xbox Store. Deze side scrolling run and gun game werd zeer goed ontvangen en kon op hoge Metacritic scores rekenen. Er was echter ook een downside aan het succes van Cuphead. Menig gamer zal namelijk uit frustratie zijn controller kapot gegooid hebben tegen de muur, de tv, of tegen een willekeurige voorbijganger. Weinig games zijn namelijk zo goed doordacht, uitgewerkt en uitdagend als Cuphead. Met recht dat de game tot één van de beste games uit deze generatie consoles gerekend kan worden.

Vandaag is bekend gemaakt dat er nieuwe DLC van Cuphead in de maak is. De DLC ‘The Delicious Last Course’ heeft nog geen specifieke release datum, maar wel een release window en dat is 2020. We kunnen het helaas nog niet leuker maken. Wat we wel al weten is dat er nieuwe wapens toegevoegd worden, nieuwe charms, epische eindbazen verslagen moeten worden én er met een nieuw character gespeeld kan worden, genaamd Ms. Chalice.

Meer dan genoeg om ons op te kunnen verheugen en alvast je naasten te informeren dat er weer roerige tijden op komst zijn voor met name de completionisten onder ons. Toch nog maar ff die anger management cursus gaan volgen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments