The Division was de afgelopen jaren één van de meest gehypte games. Ondanks dat het een prima game was, werd de Tom Clancy Shooter geplaagd door glitches en bugs. De nieuwe dlc Survival stond voor oktober op de planning, maar Ubisoft stelt dat de game eerst op de schop moet.

In een community stream via Twitch heeft ontwikkelaar Massive laten weten dat men het roer omgooit. Er moeten flinke veranderingen doorgevoerd worden om de end game ervaring te verbeteren. De volgende update, die 1.4 heet, zal zich focussen op het verwijderen van bugs en glitches. Pas als de game hierdoor wat stabieler draait, overweegt men om de nieuwe dlc uit te gaan brengen.

Vooral de balans, loot en inventory zullen in de game aangepakt gaan worden. Daarnaast wordt er gekeken naar NPC’s. Deze kunnen na level 30 behoorlijk wat kogels hebben voor ze neer gaan. Volgens Massive is dit een groot pijnpunt in de game. De oplossing ligt hem niet in het veranderen van DPS, armor of health, maar in het herbalanceren van de hele game.

Update 1.4 staat dus nog steeds gepland voor eind oktober, maar helaas zonder Survival. Toch laat dit zien dat men goed naar zichzelf kijkt en zoekt naar verbeteringen om de game te maken zoals hij moet zijn. Mocht je nog benieuwd zijn naar de volledige toelichting op de patch, dan kun je die hier lezen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments