2015 lijkt echt een jaar voor RPG fans te worden, met volgende week dinsdag The Witcher 3: Wild Hunt en in juni The Elder Scrolls Online. Aan dit lijstje mogen we nu Larian Studios’ Divinity: Original Sin Enhanced Edition toevoegen.

Divinity: Original Sin kwam vorig jaar in juni uit voor pc en werd zeer positief ontvangen en heeft op Metacritic een Metascore van 87. Ontwikkelaar Larian Studios kondigt vandaag met trots aan dat Divinity: Original Sin Enhanced Edition gepland staat voor dit jaar en ook naar microsoft’s console zal komen. De Enhanced Edition mag niet gezien worden als een simpele patch of content update, zegt Larian Studios. We mogen local co-op verwachten, evenals stemmen voor alle personages, nieuwe content, veranderingen aan het crafting systeem en een bewerkt verhaal met een gloednieuw einde. Een concrete releasedatum is nog niet gegeven, maar Larian Studios heeft laten weten dat dit niet lang op zich zal laten wachten.

Bekijk de onderstaande video waarin we Larian Studios uitleg zien geven over de game en dat we tijdens de E3 meer mogen verwachten:

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties