Dit zijn de leukste nieuwe indies van de ID@Xbox Showcase

Gisteren was de ID@Xbox Showcase. Heb je het gemist? Geen probleem, we hebben het meest interessante nieuws op een rij gezet!

OlliOlli World

De stijlvolle skate-platformer komt deze winter naar alle versies van de Xbox. Vind je flow in de kleurvolle wereld van Radlandia, tricks, grabs en grinds, het hoort er allemaal bij. De game komt in de winter.

Sam & Max Save The World Remaster

De remaster die voorheen alleen op de Switch en pc te spelen was, komt nu ook naar de Xbox. De remaster kent erg goede cijfers op de pc en Switch en is per direct beschikbaar op de Xbox voor 2 tientjes.

Lightyear Frontier

Misschien wel de grote verrassing van de show. Lightyear Frontier lijkt een hele sfeervolle mix te worden tussen een farming en base building game en een survival ontdek-game met crafting. Bovendien is de game volledig in co-op te spelen. Er is helaas nog geen release bekend.

Black Book

Black book is een duistere RPG adventure, gebaseerd op Slavische mythes. Met klassieke rpg battles beleef je het sfeervolle verhaal van een jonge heks. De game is per direct beschikbaar.

Evil Genius 2 (Xbox Game Pass)

Voor de liefhebbers van world-builder management-games is er een bijzondere game in de game. In Evil Genius 2 bouw je een epische schuilplaats voor een brute schurk. De game komt in Q4 uit en komt beschikbaar in de Game Pass.

Artful Escape (Xbox Game Pass)

Rock, gitaren en bizarre gebeurtenissen. Check het vooral in de trailer. De game komt binnenkort naar de Game Pass.

En tenslotte nog een aantal games die naar de Game pass komen:

  • Aragami 2
  • Library of Ruina
  • Pupparazzi
  • Stardew Valley
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments