Op 21 april werd Deformers gelanceerd, inmiddels zijn we bijna anderhalve maand verder en staat de eerste grote update op de stoep. Daarnaast mogen we ook nog eens een weekend gratis spelen!

Grote update

Uit de feedback van de spelers bleek dat er best wat dingen mis waren met de game. De mensen van Ready at Dawn Studios hebben daar goed naar geluisterd en behoorlijk wat aanpassingen gedaan. Weet je even niet meer wat Deformers precies is? Check dan dit artikel!

Als eerste was de offline co-op modus niet écht offline, want je had gewoon een betaald gold-abonnement nodig om dit te kunnen spelen. Dat klopt natuurlijk niet helemaal. Dit is ook de eerste aanpassing die is gedaan met de update, offline spelen is nu écht offline, zonder abonnement.

Daarnaast kunnen we voortaan ook cross-platform aan de slag. Spelers met een Xbox of Playstation kunnen nu ook tegen Steamspelers spelen.

Als derde heeft Ready at Dawn ook een aantal in-game tutorials toegevoegd aan de game. Zo kun je sneller aan de slag en leer je meer over de verschillende klassen en krachten. Ook is er een quick chat gemaakt voor consolespelers, zo is er mogelijkheid tot betere communicatie tussen de Xbox One en de PS4.

Vanaf vanavond 19:00 uur kun jij het gratis weekend in!

Leuk bedankje

Ready at Dawn had al deze verbeteringen niet door kunnen voeren zonder de feedback van de spelers. En daar willen ze ons voor bedanken!

Ten eerste krijgen alle spelers die vóór 6 juni een account hebben aangemaakt gratis een bedrag van 30.000 Silver op hun account gestort. Hiermee kun je nieuwe emoties, tags en stijlen unlocken in de werkplaats.

Ook kunnen we vanaf vanavond 19:00 uur, tot en met 15 juni Deformers gratis uitproberen! Het gratis weekend is voor alle verschillende platforms. Dus iedereen kan deze gekke game eens testen.

Volgens Ready at Dawn is dit nog maar het begin, want er komen nog veel meer leuke updates en verrassingen onze kant op!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments