Al dachten sommigen dat het een soort 1 april-grap was, waren de meesten wel overtuigd dat alle geruchten echt waarheid waren. Hij is nu officieel aangekondigd, de One S All-Digital.

Meer dan ooit is er een ongekende behoefte aan digitale content en ervaringen. Er is veel veranderd sinds de lancering van de eerste Xbox in 2001. De wereld van gaming en technologie heeft een digitale ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van games, muziek, tv en films. Het succes met Xbox Game Pass is daar een goed voorbeeld van. Leden kunnen kiezen uit meer dan 100 fantastische games en dat is precies wat onze klanten vandaag de dag verwachten: indrukwekkende digitale content. De Xbox One S All-Digital Edition is speciaal ontwikkeld voor prijsbewuste gebruikers die eenvoudig online een Xbox-game willen uitzoeken en digitaal in huis willen halen.

De Xbox One S All-Digital Edition wordt als bundel geleverd met drie games: Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of Thieves. Met deze drie bejubelde titels kan ieder gezinslid meteen aan de slag met een geweldige game.

Met Xbox Game Pass kunnen nieuwe spelers bovendien meteen hun volgende favoriete game ontdekken en hun digitale collecties uitbreiden. Als je Xbox Game Pass nog niet hebt uitgeprobeerd, kun je profiteren van een speciale aanbieding in combinatie met de Xbox One S All-Digital Edition.

De Xbox One S All-Digital Edition vanaf vandaag als pre-order beschikbaar voor € 229. Dat is € 70 minder dan de Xbox One S (€ 299). Men verwacht dit prijsverschil tussen beide consoles in de toekomst kunnen behouden. Een prijsverschil die ik persoonlijk niet heel erg bijzonder vind en mocht men de gedachte hebben gehad om met deze versie meer mensen in de Xbox familie te trekken, dan gaat het met zo’n prijs niet echt lukken. Ook hier geldt dus weer dat het wachten is totdat men of deze editiel in de uitverkoop gaat gooien of er mee gaat stunten. Dan gaan we waarschijnlijk prijzen zien die onder de 200 euro gaan uitkomen.

De Xbox One S All-Digital Edition is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2019.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments