Pas geleden begon het gerucht dat we de disk-loze Xbox One S al in april kunnen bestellen. Er lekt mondjesmaat meer info waaronder foto’s.

Onze zeer betrouwbare vriend Brad Sams bij Thurrott.com had de codenaam als eerste genoemd, Maverick. Een Xbox One S die geen discdrive bezit en dus totaal digitaal werkt. Daarna brachten we het gerucht dat we midden april, waarschijnlijk in een uitzending van Inside Xbox, de eerste pre-orders geplaatst zouden kunnen worden en dat we in mei de console echt zouden kunnen kopen.

Nu zijn er al wat meer documenten in de lekkende pijplijn gesignaleerd. Daarin een datum, 7 mei. In die documenten waren ook afbeeldingen van de doos waarin deze nieuwe Xbox One S All-Digital gaat worden verpakt. Om de bron van deze documenten geheim te houden, heeft men bij Windows Central een wat aangepaste Photoshop versie van de boxart geplaatst. Maar dit moet al een redelijk beeld geven over hoe deze nieuwe One S eruit gaat zien. Zie ook het logo onderaan die aangeeft dat hij geen discs kan draaien.

Het ontwerp lijkt bijna identiek aan dat van de huidige One S maar dan zonder discdrive en eject-knop. De beelden die Windows Central heeft gekregen laten een versie met een HDD van 1TB zien en  hij is gebundeld met Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft digitale codes. De grote vraag blijft nog geheim: wat gaat hij kosten?

Bij ons vorige artikel zagen we wat paniekreacties. Laten we jullie geruststellen, deze versie is extra. Een extra model die naast de gewone Xbox One S gebracht gaat worden. Je blijft de keuze houden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments