We hadden nog geen releasedatum van Dishonored 2, maar nu is het dan eindelijk bekend gemaakt door Bethesda. Op 11 november 2016 mogen we namelijk eindelijk aan de slag met de game.

De game komt uit op de Xbox One, pc en PS4 en stond eerst voor de lente gepland. Vorig jaar zagen we al een trailer van deze sequel, maar het liefst willen we natuurlijk gameplay zien. We moeten nog tot de E3 wachten, 12 juni, want dan organiseert Bethesda weer een persconferentie.

dishonored_21

Dishonored is een leuke mix tussen mysterieuze krachten en sluipen, in een wereld met steampunk-achtige industrieën. In 2012 kwam deel één uit en sindsdien heb ik halsreikend naar deel 2 uitgekeken. Ik was dan ook vrij blij toen Bethesda de titel aankondigde. Helaas kon je vorig jaar ook een definitive edition kopen van deel één en ik zeg expres ‘helaas’, want dat was een gevalletje #nietbest. Framerate was kut, animaties waren niet netjes en het speelde allemaal veel minder soepel dan de originele spellen. Het werd dus Dishonored: Slightly Fucked Up Edition.

In deel 2 kan je wederom met assassin Corvo aan de slag. Je hebt echter nu ook de keuze om met Emily Kaldwin te spelen die haar eigen unieke krachten heeft. Corvo en Emily hebben een missie om de troon van Dunwall te heroveren. Je speelt maar liefst 15 jaar na het eerste deel, dus dingen zijn veranderd en men leeft nu in een andere wereld (en je speelt ook in een andere stad). Genoeg vernieuwing en spanning dus, voor dit tweede deel!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments