Vanaf vandaag is Discord Voice voor iedereen op de Xbox Series X|S en Xbox One consoles beschikbaar. Wat mag je verwachten?

In juli hebben is al aangekondigd dat Xbox met Discord zou gaan samenwerken. Nu is het eindelijk zo ver! Met deze nieuwe update kun je rechtstreeks vanaf je console met iedereen op Discord praten via spraakkanalen of groepsgesprekken. Dit maakt het gemakkelijker om verbinding te maken met je vrienden op mobiel, Xbox of pc. Super handig natuurlijk en al helemaal voor de XBNL-community die heel fanatiek op Discord aanwezig is.

Met de Discord Voice kun je zien wie er in gesprek is en wie er aan het woord is terwijl je op je console speelt. Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox game chat terwijl je rustig door kunt blijven gamen.

Wat moet je doen? Ga naar de mobiele Discord app en koppel je Discord account aan je Xbox. Je moet deze stap ook doorlopen als je al eerder accounts hebt gekoppeld. Vervolgens kun je lid worden van elk Discord voice kanaal. En als je dan toch bezig bent, join dan gelijk even de XBNL-Discord. Met +500 leden zijn we de grootste en gezelligste Nederlandstalige Xbox-community die je op Discord kunt vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties