Disciples: Liberation komt op 21 oktober uit

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Frima Studio hebben vandaag aangekondigd dat de aankomende dark fantasy strategy RPG Disciples: Liberation op 21 oktober zal lanceren op Xbox One consoles en Xbox Series X|S.

Om de aanstaande lancering te vieren, hebben Kalypso en Frima ook een showcase van nieuwe 4K screenshots vrijgegeven, zodat spelers het spel in al zijn high-definition bloederige glorie kunnen bekijken voor de lancering.

Disciples: Liberation markeert een nieuw begin voor de franchise, waardoor spelers een rijk gedetailleerde donkere fantasiewereld kunnen verkennen, vechten tegen smerige beesten in ingewikkelde turn-based gevechten, honderden unieke quests ondernemen en relaties onderhouden met een assortiment van facties in de wereld: van een menselijk rijk getint door religieus extremisme tot de duistere krachten van de ondoden geleid door een gekke koningin. Als je een bondgenootschap sluit, kun je een leger opbouwen en je zuurverdiende grondstoffen inruilen voor een aantal upgrades voor je thuisbasis. Geen keuze is zonder gevolgen en afhankelijk van beslissingen en politieke groeperingen kan één verkeerde zet een dodelijk domino-effect teweegbrengen, waardoor de loop van hun verhaal onherroepelijk verandert

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties