DiRT Rally 2.0 laat launch trailer zien

Codemasters heeft vandaag de launch trailer voor DiRT Rally 2.0™ onthuld. De game komt op dinsdag 26 februari uit.

De nieuwe trailer toont de uitdagingen die de game te bieden heeft: van het besturen van legendarische rallyauto’s door de snelle en gevarieerde wegen in Polen, tot het vechten voor de eerste plaats in een FIA World Rallycross Championship-supercar, tot het overwinnen van lastige weersomstandigheden in de Porsche 911 RGT Rally Spec. DiRT Rally 2.0 brengt de meest meeslepende en authentieke off-road race-ervaring ooit, dankzij nieuwe features zoals: verbeterde handling, stadiumdegradatie en bandenkeuze.

Clive Moody, SVP Product Development bij Codemasters, zei het volgende over de game:

DiRT Rally 2.0 bouwt voort op de uitdagingen die de eerste DiRT Rally introduceerde en levert de moeilijkste uitdaging in de DiRT-franchise tot nu toe. De combinatie van verbeterde handling met elke individuele auto en verbeterde weersystemen, naast de nieuwe trackdegradatie, zorgt er ervoor dat elke fase compleet anders aanvoelt. Elke hoek op elke locatie heeft zijn eigen persoonlijkheid, waardoor de bestuurder van het begin tot het einde geconcentreerd en vastberaden moet blijven. Je gaat voor een foutloze rit, maar als dat niet lukt, dan probeer je gewoon het einde te bereiken!

Naast de content die beschikbaar is bij de lancering van de game heeft Codemasters recent extra content aangekondigd die beschikbaar is vanaf Season 1. Season 1 start op 12 maart en ziet er als volgt uit:

  • Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
  • Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
  • Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
  • Week 7: Sweden Rally
  • Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
  • Week 11: Germany Rally

Spelers die de Deluxe Edition pre-orderen of kopen, ontvangen de content van Season 1 als onderdeel van hun aankoop. Daarnaast ontvangen zij ook Season 2, dat een vergelijkbaar niveau van content en functies bevat, als onderdeel van hun Season Pass. Spelers die de Deluxe Edition vooraf bestellen hebben ook vanaf vrijdag 22 februari 2019 vroeg toegang tot de game. De retailversies van de DiRT Rally 2.0 Day One Edition bevatten de verbluffende Porsche 911 RGT Rally Spec, en geven eerder toegang tot de Fiat 131 Abarth en de Alpine Renault A110 1600 S. Day One- of Standard Edition-spelers hebben de mogelijkheid om elk seizoen of elk stukje content apart aan te schaffen in een digitale winkel naar keuze.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments