Dirt 4 releasedatum is bekend

Vanaf 9 juni kun je los

Klaar om door de modder te raggen met een zwaar opgevoerd racemonster? Dan is Dirt 4 je game. Codemasters heeft inmiddels een releasedatum vrijgegeven voor hun nieuwste racer.

Er zweven een aantal verschillende data rond op het internet, waaronder 4 en 6 juni, maar vanaf 9 juni kun je de pk’s van je Impreza loslaten. Of je kiest één van de andere beroemde rallywagens. De Mitsubishi Lancer VI, Ford Fiesta R5 en Audi Quattro S1 E2 zijn naast de al eerder genoemde Subaru Impreza WRX maar een paar bevestigde auto’s.

Volwaardige nieuwe game

Na een aantal spin-offs, zoals het meest recente Dirt Rally, gaan we met Dirt 4 weer volwaardig rally racen. De game bevat een ‘Championship’ modus waarin je vanaf nul begint en je op moet werken naar het kampioenschap. Ook zullen er dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse online challenges verschijnen.

Nieuw is ‘Your Stage’ waarin je zelf een stage kunt maken en kunt delen met andere spelers. Tot slot keert de mode met de naam ‘Land Rush’ weer terug. Deze mode zal korte stages bevatten waarin je met buggy’s en trucks door California, Nevada en Mexico kunt raggen.

Vanaf juni kunnen we dus weer overal zand vandaan vissen. Wie van jullie gaat hem spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments