Dino shooter Second Extinction krijgt releasedatum

De game is al meer dan een jaar in preview te spelen, maar nu is het dan eindelijk zo ver! Second Extinction krijgt een officiële releasedatum.

In Second Extinction neem je het met maximaal twee vrienden tegen horden gemuteerde dinosaurussen op. Het doel van de game is om de aarde te bevrijden van de dino’s. Second Extinction is een multiplayer shooter en is specifiek ontworpen om met een team te spelen.

Op de redactie hebben we de game vorig jaar best wel even gespeeld. Na een aantal uurtjes hebben we Second Extinction ook weer weg gelegd. Een prima preview ervaring: snelle shooter-actie en indrukwekkende dino’s. De game was echter ook nog wat ruw. Er zaten de nodige bugs in en qua aankleding van de werelden stond de game nog in haar kinderschoenen. Inmiddels zijn we ruim 1 1/2 jaar verder en laten de ontwikkelaars van Systemic Reaction™ met bovenstaande releasedatum trailer enkele beelden zien. Het ziet er goed uit en wanneer de game op 20 oktober 2022 uitkomt, zullen we zeker weer ons steentje bijdragen om de aarde van haar ondergang te redden. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments