Als je van plan was om dit weekend nog een game aan te schaffen dan zou ik daar maar even mee wachten. Vanaf dinsdag gaan er 350 games in de uitverkoop, grote kans dat die van jou er bij zit.

Een tweet van Major Nelson leert ons dat de Spring Sale dinsdag los gaat. 350 games zullen korting krijgen. Ook grote titels zoals Overwatch, Watch Dogs 2, Battlefield 1, Forza Horizon 3, Titanfall 2 en Halo Wars 2.

De korting kan oplopen tot 67% en als Gold-lid krijg je zelfs nog 10% extra korting.

Black Ops 2?

Opvallend is dat Black Ops 2 volgens bovenstaand filmpje ook in de uitverkoop gaat. Jammer, aangezien de game niet backwards compatible is. Of zou dit betekenen dat deze veelgevraagde game toch eindelijk “achteruit verenigbaar” zal zijn?

Custom controllers

Ook is er 15% korting op custom controllers uit het Xbox Design Lab. Helaas hebben we hier geen fluit aan, want deze is niet beschikbaar in Nederland en dat zal ook nog wel even duren. Zelfs in het Verenigd Koninkrijk is Microsoft er op dit moment niet mee bezig. Op Twitter werd Aaron Greenberg, Xbox marketingbaas, gevraagd of het Xbox Design Lab ook naar het VK zou komen.

“Niet op dit moment helaas,” zegt hij. “Het team heeft de feedback ontvangen dat fans in andere regionen het ook willen.”

 

Met andere woorden: voorlopig niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments