Toen ik dit zag kreeg ik een enorme grijns op m’n gezicht. Als airsoft fanaat en FPS liefhebber heb ik deze gadget altijd al willen hebben.

Stel he, je hebt net als ik een flinke airsoft replica-collectie. Je hebt er een flinke berg geld in zitten en je bent door de molen gegaan om je NABV pasje te krijgen. Eigenlijk kun je binnen maar weinig doen met je arsenaal, een beetje op papieren targets schieten en daar houdt het wel mee op. Maakt ook best een herrie als je GBB (gas blowback) replica’s hebt zoals ik. Hoe tof zou het dan zijn om je replica’s te gebruiken in een FPS game zoals Call of Duty, Battlefield of Rainbow Six: Siege? Simpel antwoord, supervet!

2910a818bc655c30a4c79035c0ab9511_original

Wat is het?

Simpel gezegd plaats je een aantal componenten op je airsoft replica waarmee je je replica omtovert tot een controller. De ‘main unit’ praat met een USB dongel die je in je pc of console prikt. De ‘jog unit’ en ‘weapon unit’ plaats je op weerszijde van je rail, hiermee kun je bewegen en voorwerpen manipuleren zoals deuren openen en klimmen. De ’trigger unit’ plaats je bij je trekker, met deze unit kun je switchen van main en secondary weapon en kun je je wapen aanleggen of holsteren. Je maakt dus van je replica een controller, of vica versa, net hoe je het ziet. Let wel, om de componenten te monteren heb je wel een picatinny rail systeem op je replica nodig.

equip

Sander, vertel me alsjeblieft waar ik dit kan kopen!

Ok rustig maar, don’t get your underwear in a knot. Je kunt deze vette gadget via een Kickstarter backen via deze link. De leveringen zullen rond maart 2016 gaan plaatsvinden, aldus de Kickstarter pagina. De prijs is een tikje aan de hoge kant, als Kickstarter backer kun je de kit voor $ 165,00 (€ 152,00) kopen. De winkelprijs zal rond de $ 200,00 (€ 183,00) gaan liggen. Deze kit is gemaakt voor de pc maar werkt ook op de Playstation 3/4 en de Xbox One. Het werkt zelfs met de Oculus Rift, hoe tof is dat. In VR rondlopen met je eigen airsoft replica, ik ga nooit meer werken als ik dat kan doen thuis.

naamloos

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments