Kijk eens, een dikke Ford Controller, ohhh een dikke controller, jongens… AHHHHHHHHH!! Is ons nationaal speenvarken uit Oranje nu weer voor een auto gaan liggen? Man man man.

GT_FrontBack[1]

GT_BackAngle[1]Ja, mannen (en dames), kijk eens even. De Elite Controller is nog maar net uit en totaal niet leverbaar en de volgende prachtige controller komt alweer in beeld. Deze geweldige op de Ford GT uit Forza geinspireerde Elite “GT” controller komt nu ook op de markt. Subtiele Ford GT elementen zoals onderdelen van carbon fiber om de controller licht en sterk te maken en de prachtige blauwe kleur, kan je in deze controller terugvinden. Het stuurwiel van de Ford GT heeft model gestaan voor de vorm en de positionering van de linker stick en de paddles om te schakelen tonen de design van de Ford GT. Het batterijdeel is doorzichtig, net zoals het glas boven de motor van de GT. De triggers, waarmee je gas geeft en remt, lijken op GT pedalen. Een totale makeover dus.

Twee nieuwe cars

HALO5_FordMustangGT_Forza6_WM-940x528[1]

En dat is nog niet alles, er is nog meer Forza en Ford gerelateerd nieuws. Er komen twee nieuwe auto’s in Forza Motorsport 6 om hiermee de lancering van Halo 5: Guardians te vieren. Ze zijn samen met 343 industries ontworpen. Je kan dus straks rondjes gaan rijden in de Spartan Locke 2015 Mustang GT en de Master Chief 2015 Ford Shelby GT350R. De eerste auto krijgt iedereen cadeau, de tweede als je VIP member bent.

HALO5_FordShelbyGT350_Forza6_WM-940x528[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments