Dikke artillerie in Grounded toegevoegd!

We maken die spinnen het leven zuur!

De ontwikkelaars van Obsidian Entertainment weten het tempo in Grounded er goed in te houden. Er is weer een nieuwe content update uitgebracht. In dit artikel lees je er meer over!

Wat gaat dat toch lekker daar bij de Xbox Game Studios. Een heel scala aan games wordt ver na release nog van nieuwe content voorzien: Halo, Sea of Thieves, Forza Horizon, Microsoft Flight Sim, Minecraft en nu ook weer nieuwe content voor Grounded. De nieuwe Grounded DLC is onder de naam ‘The Bugs Strike Back Update’ deze week gelanceerd.

Uit bovenstaande developers vlog merken we op dat de nieuwe update in het teken van insecten staat. Hoe kan het ook anders? Nadat je er honderden, zo niet duizenden, aan je speer hebt weten te rijgen, blijkt moeder natuur er wel een keertje klaar mee. De insecten hebben het nu op jou gemunt en zijn vastberaden om jouw basis aan te vallen. Hele waves aan boze mieren, spinnen en ander ongedierte zal zich aan de poorten van jouw kamp begeven.

Uiteraard hebben de ontwikkelaars ook wat toevoegingen gedaan die het spelers makkelijker moet maken om hordes insecten tegen te houden. Zo zien we hele dikke Turrets in de achtertuinen gebouwd worden en zijn er diverse upgrades van je pantser vrij te spelen.

Kortom, deze nieuwe update voegt weer een flinke dosis content toe. Misschien dat ik komende week mijn tuinbroek maar weer eens een aantrek en mijn spinnenfobie te lijf ga, want volgens mij is er een feestje in de tuin dat ik niet wil missen. Is deze nieuwe update voor jou een reden om Grounded te gaan spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments