Diablo IV lanceert ‘Lunar Awakening’-event op 6 februari

Met de lancering van het derde seizoen, staan er ook weer nieuwe events voor Diablo IV op de rol. In een nieuwe trailer zien spelers het Lunar Awakening-event aangekondigd worden. Kijk je mee?

Van 6 februari tot 20 februari is het Lunar Awakening limited-time event beschikbaar in zowel de Seasonal Realms als de Eternal Realms. In dit event ‘manifesteert zich een mysterieus fenomeen in de heiligdommen van Sanctuary, waardoor ze worden betoverd met immense en voorspoedige kracht’. Door deze heiligdommen te activeren verdienen spelers 50% bonus XP en hebben zij 30% bewegingssnelheid. Ook kunnen spelers tijdens deze periode Ancestor’s Favor reputatie verdienen.

De uitgever laat over het event het volgende weten:

  • Er is een nieuwe hub in het noordelijke deel van Ked Bardu waar je Ying-Yue, de leider van de Lunar Night Market, kunt ontmoeten en je Ancestor’s Favor-reputatie kunt inruilen voor extravagante Lunar Renewal-beloningen.
  • Lunar Shrines vind je overal in Sanctuary, zowel in kerkers als in de overworld. Activeer ze en slacht monsters af om Ancestor’s Favor reputatie te verdienen.
  • Lunar Shrines werken hetzelfde als gewone Shrines, maar met extra bonuseffecten. Vijanden spawnen ook direct na het activeren van de Lunar Shrine.
  • Nachtmerrie-dungeon sigils hebben een kans op een Ancestor’s Favor dungeon affix die garandeert dat er alleen Lunar Shrines verschijnen voor die dungeon. Je krijgt ook 10% Glyph XP bonus als de kerker voltooid is.
  • Je kunt in totaal 10 Ancestor’s Favor reputatie levels verdienen en 6 verschillende Lunar thema beloningen vrijspelen.

Er valt weer een hoop in Diablo IV te beleven. Ga jij met het Lunar Awakening event aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties