Diablo IV heeft een lekkere launch achter de rug. Sinds gister mag ook iedereen die niet een ultimate edition heeft gekocht met de game aan de slag en zit iedereen volop in de game. En dat is te zien in de cijfers.

Blizzard is apetrots op het succes van de game tot nu toe en heeft daarom ook wat indrukwekkende cijfers naar buiten gebracht. Volgens hen hebben alle spelers bij elkaar opgeteld al ruim 93 miljoen uur in de game gestoken. Dat is bij elkaar 10000 jaar, of hetzelfde als één speler die de game sinds het begin van de mensheid non-stop heeft gespeeld.

Blizzard zegt tevens dat Diablo IV hun snelst verkopende titel ooit is, maar hoeveel exemplaren er daadwerkelijk verkocht zijn vertellen ze vervolgens niet. Die uitspraak is dus moeilijker op waarde te schatten, maar gezien de hype die er rond de game hangt en hoeveel je erover hoort is het ook weer niet al te moeilijk voor te stellen.

Dat ze voorlopig nog niet klaar zijn met Diablo IV werd eerder al bevestigd door general manager Rod Fergusson die bevestigde dat er momenteel aan twee uitbreidingen voor de game gewerkt wordt en dat ze Diablo IV nog jaren zullen ondersteunen met vette seizoenen die die van Diablo III moeten gaan overtreffen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties