We hebben onlangs met de closed en open beta al even mogen proeven van Diablo 4 en dat smaakte naar meer. Hoe dichter we bij de release komen, hoe meer Blizzard ons laat weten wat het van plan is met de game. Zo mogen we ons verheugen op nieuwe content voor de game die elk kwartaal uitgebracht gaat worden.

Diablo 4 is een game die, net als zijn voorgangers, eigenlijk pas begint wanneer je het verhaal uitgespeeld hebt. Deze zogenaamde endgame content kan je nog flink wat uren bezig houden. Blizzard heeft ons al verteld hoe die endgame er ongeveer uit gaat zien, maar laat ons nu weten dat dat nog niet alles is.

Om Sanctuary interessant te houden en om het verhaal iets verder uit te diepen mogen we straks elke drie maanden nieuwe content voor de game verwelkomen. Deze toevoegingen zullen er in de vorm van gratis en premium content komen. Voor wat betreft de gratis toevoegingen zullen dit vooral kleine verhaalupdates zijn die nieuwe gameplay mechanics gaan introduceren. Daarnaast zal er ook met elke update een nieuwe Battlepass verschijnen die zowel gratis als premium content te bieden heeft, maar dit zullen uitsluitend cosmetische dingen worden. Verder lijken er ook een aantal grote DLC’s op de planning te staan, want deze gratis uitbreidingen moeten de gaten tussen het hoofdverhaal en die uitgebreide toevoegingen moeten gaan opvullen.

Hoe dan ook, we kunnen vanaf 6 juni onze lol voorlopig niet op met deze game. Wie gaat hem halen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments