Het regent Collector’s Editions deze week qua bekendmakingen en vandaag is Deus Ex: Mankind Divided aan de beurt. 

Als groot Deus Ex fan beginnen mijn handen alweer te jeuken om geld uit te geven aan deze Collector’s Edition! De game komt op 23 februari 2016 uit, fijn om te weten! Gelukkig is het dus begin 2016 geworden en niet eind 2016. Er is ook nieuws over een apart systeem van Deus Ex: Mankind Divided’s pre-orders, wat lijkt op een soort Kickstarter project. Hoe groter het aantal pre-orders voor Deus Ex, hoe meer bonussen in de uiteindelijke editie komen. Dit is slim en tegelijkertijd achterbaks (pleur het er gewoon gelijk in), maar goed, kapitalisme is nou eenmaal zo. Kijk maar naar het onderstaande filmpje.

Serieus, die stem in het filmpje valt in de categorie #nietbest. Het gebrek aan enthousiasme hoor je in elk lettergreep die zij uitkraamt. Maar goed, zoals je kon zien, aan de hand van de pre-orders aantallen, krijg je extra dingen. Je kan dan kiezen welke tier je bij het product wilt hebben en de keuze wordt vergroot naar aanleiding van het aantal pre-orders, behalve tier 3 en 5, die zijn voor iedereen.

Deus-Ex-Augment-Your-Pre-Order-Adam-Jensen

Even wat extra toelichting. Tier 1 heeft een Intruder Pack (outfit en upgrades aangepast voor stealth gameplay), Enforcer Pack (idem dito maar dan met assault gameplay) en Classic Pack (Jensen’s oude armor en revolver van Deus Ex: Human Revolution) die voor iedereen beschikbaar is. Je kan dan één van de drie pakketten kiezen.

Tier 2 is de keuze tussen een digital art book en digital OST sampler met zes liedjes er op.

Tier 3 is er dan voor iedereen als het wordt ontgrendeld via pre-orders. Het gaat om een extra missie genaamd ‘Desperate Measures’.

Tier 4 is een digitale comic book met allerlei leuke feiten en verhalen.

Tier 5 is ook voor iedereen mits ontgrendeld, namelijk de release vier dagen vervroegen.

Wat is hier nou mis mee? In feite niks, maar ik ga hard lachen (en huilen tegelijk) als de game wordt uitgesteld en die vier dagen dus niet gehaald worden.

En dan nu de Collector’s Edition, waar al het bovenstaande en extra dingen in zitten (gelukkig), maar waar nog geen prijs van bekend is.

Deus-Ex-Mankind-Divided-Collectors-Edition

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments