Een nieuwe Deus Ex! De vorige uit de serie was langverwacht en werd goed ontvangen. Bij de nieuwste editie komt ook een Collector’s Edition en dit keer kiest Square voor een andere tactiek…

Square Enix en Eidos Montréal hebben beide bevestigd dat er dus een Collector’s Edition komt. Deze editie is not niet te pre-orderen dus ren niet gelijk naar de winkel.

Stemmen op je items

Dit komt omdat de inhoud van deze vette editie nog bepaald moet worden… door de fans! Geheel naar keuze van de speler kunnen de fans naar deze website gaan om te stemmen voor de beste drie items die zij graag in de Collector’s Edition willen zien.

deus-ex-mankind-divided-screen-02-ps4-eu-02apr15

Kekke beeldjes

Van alle items, zijn er twee wel heel opvallend. Namelijk een Adam Jensen replica statue en de replica van de Combat Rifle. Mocht je van kekke beeldjes houden dan is de eerste wel heel wreed en zal het prima staan naast bijvoorbeeld de statue van Arkham Knight’s Batman of Jacob van Assassin’s Creed: Syndicate. Mochten wapens meer je dingen zijn, dan is de Combat Rifle natuurlijk het item die je wilt hebben. Beide items zullen de prijs alleen wel omhoog schroeven, helemaal als bovengenoemde items er allebei in zitten!
deus-ex-mankind-divided-screen-04-ps4-eu-02apr15

Geen soundtrack

Andere potentiële items om op te stemmen zijn de steelbook game case, een 40 pagina’s tellende mini-artbook, een unieke Deus Ex Universe pin set, een tattoo sleeve van Adam’s metalen arm, Praxis Kit lunch box (nee, niet de bouwmarkt) en een metalen “Welcome to Golem City” ophangbord. Eén item die opmerkelijk genoeg niet in de lijst staat is een fysieke of digitale kopie van de Official Game Soundtrack. Audio Composer Michael Mann keert weer terug om zijn ding te doen en was ook al te horen in de aankondigingstrailer. Het kan een gemis zijn of juist verstandig aangezien er een grote kans is dat zijn werk op soundcloud zal komen te staan, net als bij Human Revolution het geval was.

De nieuwste telg in het Deus Ex-universum heeft nog geen officiële releasedatum, maar de verwachting is begin 2016. De game zal uitkomen voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Welke collectibles zou jij in de Collector’s Edition willen zien? Vote via de website maar laat het ook even hier weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments