Middels een gepubliceerde enquête zijn er meer details vrijgekomen over het verhaal van de nieuwe Mass Effect. We weten nu bijvoorbeeld wat Andromeda is en hoe de main character er uit ziet. 

In Mass Effect Andromeda ga je op zoek naar een thuishonk voor het menselijke ras. Dit vind je in de Andromeda melkweg. Dus geen intergalactische oorlogen, ga eerst maar eens jezelf ergens vestigen. In dit deel ben jij eigenlijk de alien die een planeet gaat veroveren. Dat gaat niet makkelijk, want in de Andromeda melkweg zitten genoeg vijanden. Het menselijke ras moet zien te overleven en jouw keuzes zullen uiteindelijk het lot van de mensen bepalen. Check de hoofdpersoon hieronder.

pathfinder006 pathfinder004 Pathfinder003 Pathfinder002

Je gaat weer op reis in de nieuwe melkweg, als leider van een militair getraind verkenningsteam. Je kan weer de uitgebreide RPG elementen verwachten uit de vorige Mass Effect delen, hoewel ik verwacht dat ze het wel verbeteren hier en daar. Het ziet er dus naar uit dat verkenning, kolonialisme en aliens weer de boventoon voeren, maar wel op een andere manier dan voorheen en dat is wel interessant! Ik hoop dat EA veel zal laten zien tijdens de E3!

andromeda

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments