Details seizoenpas Steep bekend

Winter is coming

Steep, je weet wel die nieuwe ijskoude game van Ubisoft die snowboarden combineert met onder andere schermvliegen en wingsuits. Dat de game een seizoenpas zou krijgen was al bekend en de details hebben we nu ook voor je!

Gamers die de seizoenpas of Gold Edition aanschaffen van de game kunnen rekenen op directe toegang tot exclusieve kleertjes en 10.000 credits. Daarnaast zijn voor hen de volgende DLC’s in de toekomst toegankelijk:

  • Het ‘Winter Fest Pack’ geeft je de mogelijkheid om op een slee van de bergen af te glijden. Daarnaast krijg je hierbij extra kostuums.
  • Het Extreme Pack’ geeft je toegang tot drie nieuwe sporten: Rocket Wings, Base Jumpen en Speed Gliding. Uiteraard met extra kleren.
  • Het ‘Adrenaline Pack’ gaat samen met het Moonlight Pack. Hierin krijgt men nieuwe uitdagingen en uitrustingen om s’nachts te spelen. Uiteraard met nieuwe outfits. Hier zitten trouwens ook nieuwe boards en wingsuits bij.

De gesloten béta van Steep is in volle gang en onze collega Renco zal binnenkort op basis van zijn ervaringen een preview schrijven van de game. Steep verschijnt 2 december op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Jochem
Jochem
6 jaren geleden

Ik speel op dit moment ook de closed beta. Zie wel hier en daar nog wat rare glitches maar voor de rest is het een goeie game, niet echt mijn soort games maar het is wel grappig.