Destroy all Humans invasie op 28 juli

De datum van de invasie is bekend. Eind juli worden we aangevallen. Dus wees voorbereid.

Wij mochten er afgelopen GamesCom al even mee aan de slag. En dat smaakte zeker naar meer. Nu komen ze er eindelijk aan. Op 28 juli landen de Marsmannen om ons allemaal af te maken. Want op die datum zal Destroy all Humans worden gelanceerd. Dit inkomend bericht is ondertussen onderschept:

Gegroet vleselijke Aardbewoners,

Cryptosporidium hier maar jullie met huidomhulde waterproppen mogen mij ook Crypto-137 noemen.

Ik wil jullie laten weten dat mijn Abducto Beam klaar is en ik op weg ben naar de aarde. Als mijn berekeningen kloppen dan zal P-Day, oftewel Probe-Day zoals jullie sterfelijke vleesstukjes het noemen, op 28 juli 2020 gaan plaatsvinden. Op die dag zal ik alle mensen vernietigen.

Destroy all Humans staat klaar om als pre-order besteld te worden. De gewone versie zal 39,99 euro gaan kosten. De DNA Collector’s Edition die een Crypto’N’Cow figurine, een Crypto backpak, sleutelhanger, zes lito’s, een anti-stress toy en in-game Crypto skins bevat is ook te bestellen voor net geen 150 euro.

Daarnaast is er nog de Crypto-137 Edition waarin je een Crypto-137 figurine, een Crypto backpack, sleutelhanger, zes lithographs, anti-stress toy en all in-game Crypto skins, mooi verpakt in een premium box voor, schrik niet, €399.99.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments