Je kan zeggen wat je wilt over Destiny en de marketing, maar de game is blijkbaar toch een groot succes! Al naaien ze constant hun spelers met bedragen en expansion packs, mensen blijven het spelen. 

Activision Blizzard heeft een rapport met vijftienmiljoenmiljard gegevens gepubliceerd waar ik je nu niet mee zal lastigvallen. Er staat in ieder geval in dat Destiny 25 miljoen geregistreerde spelers heeft! Dat wilt dus niet zeggen dat er op dit moment 25 miljoen spelers de game nog spelen. Het is alsnog een hele mooie prestatie.

De laatste grote update was The Taken King en misschien was dat wel het stukje wat fans nodig hadden om Destiny als volwaardige game te zien in plaats van een bèta-versie. Het spel mag op zich ook wel een succes zijn als het budget nog groter is dan het BBP van sommige landen uit onze wereld. Destiny is trouwens de meest bekeken game op Twitch en de gemiddelde speelduur van de speler is boven de drie uur (dat is vrij fors!). Hele mooie cijfers voor Activision Blizzard en dat is fijn, want dat wilt zeggen dat de huidige Destiny spelers lekker door kunnen spelen zonder financiële tegenslagen van het bedrijf. Ben jij ook nog een fervente Destiny speler of ben je al afgehaakt?

Voor de cijfergeile mensen onder ons, kijk maar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments