Vorige week ontviel een voor Destiny gamers legendarische persoonlijkheid, de (stem)acteur Lance Reddick.

Destiny 2-spelers gaan naar The Tower in de game om hun respect te betuigen aan acteur Lance Reddick, die op 17 maart jl. op 60-jarige leeftijd is overleden, naar verluidt door een natuurlijke oorzaak.

De acteur speelde Commander Zavala in de serie. Omdat het personage is gestationeerd in de sociale ruimte van het spel, The Tower, was er een soort bedevaart naar die plek en betuigde vele spelers hun respect aan Zavala.

Zavala is een centraal personage in het Destiny-universum. In het originele spel, was Zavala weggestopt in de oorlogskamer van de Tower. Hij is een  rustig personage, bekend bij Titan spelers voor het stoïcijns uitdelen van specifieke armor. Later kreeg hij meer verhaal en werd hij een  favoriet van veel spelers.

Dat verklaart waarom overal op sociale media, spelers foto’s van hun versie van The Tower, die elk vol met Guardians die zich rond Commander Zavala verdringen en een groet brengen aan Zavala

De Destiny 2 subreddit is ook gevuld met spelers die hun respect komen betuigen.

“Ik laadde in de toren om Zavala te begroeten en was blij om te zien dat veel mensen zich rond Zavala hadden verzameld om hem te groeten met een emote en dan te vertrekken, jullie gaven me een goed gevoel over deze gemeenschap en het maakt me blij om iedereen respect te zien

Naast zijn carrière in film en TV was Reddick een bekende stem voor veel gamers. Naast stemwerk in Destiny, Destiny 2 en de respectievelijke DLC’s van elk spel, verscheen hij ook in Horizon Zero Dawn, John Wick Hex, Quantum Break en 50 Cent: Blood on the Sand.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments