Destiny 2 wordt Free-to-Play

En nog veel meer Destiny nieuws

In razend tempo krijgen we het nodige Destiny 2 nieuws voorgeschoteld. We vatten het voor je samen.

De dames en heren bij Bungie hebben bepaald niet stilgezeten sinds zij de samenwerking met Activision beëindigd hebben. De nodige patches en updates zagen we al voorbij komen. Maar er is meer nieuws te melden.

Destiny 2 wordt Free-to-Play

De afgelopen dagen ging het gerucht dat Destiny 2 mogelijk het Free-to-Play model zou gaan implementeren. Dit betekent meestal dat de basisgame gratis te downloaden is en dat er geld gevraagd wordt voor in-game items en DLC. Bungie heeft bevestigd dat de game Free-to-Play gaat worden. Vanaf 17 september moet dit mogelijk zijn en gaat Bungie met de franchise verder onder de naam Destiny 2: New Light.

Cross-save progressie

Een andere belangrijke update die gaat komen is de mogelijkheid om Destiny over meerdere platformen te spelen onder hetzelfde account. Concreet betekent dit dat ik bijvoorbeeld vanmiddag een paar uurtjes Destiny 2 op mijn PC speel, om dat vanavond te vervolgen onderuitgezakt op de bank, met de Xbox controller in mijn hand. Bungie heeft bevestigd dat cross-save geïmplementeerd gaat worden voor alle platformen: Xbox, Playstation, PC en Google Stadia.

Destiny 2: Shadowkeep

Ook hebben de ontwikkelaars bij Bungie nieuwe DLC aangekondigd. De expansie, Destiny 2: Shadowkeep, verschijnt op 17 september 2019 en gaat volledig op zichzelf staan. Dit betekent dus dat je niet al eerdere aankopen gedaan hoeft te hebben.

Na een moeizaam eerste jaar, lijkt het tij voor Destiny 2 sinds de Forsaken update te keren. Ook de in dit artikel beschreven ontwikkelingen stemmen positief. Hopelijk volgt er loon naar al het harde werken voor de ontwikkelaars bij Bungie!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments