Een game waar veel mensen stiekem wel blij van werden dat het werd aangekondigd voor Xbox Game Pass is Destiny 2. Inmiddels is het zover en kan de game gespeeld worden.

Ik denk dat velen deze game ooit wel gespeeld hebben, maar de laatste tijd toch niet meer aangeraakt hebben. Ik wel in elk geval. Ik heb ooit vol enthousiasme de basisgame en de endgame gespeeld, maar daarna was ik er wel weer klaar mee. Het was het me niet waard om de DLC, die toch al gauw richting de 40 euro per stuk gaan, aan te schaffen om de game weer eventjes op te pakken. Nu, met Xbox Game Pass, in de hand kan iedereen de game oppakken, met alle DLC die tot nu toe is uitgekomen.

Vanaf vandaag is Destiny 2 met de Forsaken en Shadowkeep DLC te spelen op de Xbox. Dit is dus het perfecte moment om de game weer op te pakken. Op 10 november komt de nieuwe DLC Beyond Light ook nog naar de Game Pass. Hiervan is trouwens gisteren ook een epische trailer verschenen die je hieronder kunt zien:

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kluut
Kluut
2 jaren geleden

Dat is Nice, op ps4 enkel de basis game gespeeld en nooit de DLC aangeschaft. Wel jammer dat ik dan opnieuw moet beginnen haha