Resident Evil zorgt al jaren voor hartaanvallen en volgescheten onderbroeken. In januari 2017 moet deel 7 voor hetzelfde gaan zorgen. Maar na het tegenvallende deeltje 6 zou een demo eerst wel fijn zijn. En die komt er nu ook voor de Xbox One.

Playstation 4 bezitters konden er al een poosje mee aan de slag, de demo van Resident Evil 7 genaamd ‘Beginning Hour’. In de demo werd je gedropt in een vervallen landhuis vol geheimen die je kan oplossen door de demo meerdere keren uit te spelen. Afgelopen weekend kreeg de demo een update op de PS4, de ‘Midnight’ update. Deze update opent een groter gebied om te verkennen in de demo.

beginning-hour

De bewuste demo had al eerder een update gekregen, namelijk de zogenaamde ‘Twilight’ update. Deze update deed toen eigenlijk precies hetzelfde. Capcom herhaalt dit kunstje dus met de ‘Midnight’ update.

Wij willen ook!

Inmiddels hebben ze bij Capcom ook de memo ontvangen dat wij deze demo graag op onze Xbox willen spelen en ze hebben geluisterd. Vanaf 9 december is Beginning Hour te downloaden voor de Xbox One. Op 24 januari 2017 komt de volledige game uit.

re7

Kijken we hier met zijn allen nog naar uit of heeft deel 6 een te vieze smaak in de mond achtergelaten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments