Deep Rock Galactic binnenkort uit early access

Deep Rock Galactic heeft wel wat weg van Warhammer Vermintide, maar dan met meer diepgang. Zowel letterlijk als figuurlijk. Met tot drie andere dwergen delf je je een weg door rotsachtig materiaal, op zoek naar gameplay gold.

Op 13 mei verschijnt de releaseversie van Deep Rock Galactic, een game die al sinds februari 2018 speelbaar is via early access. Deze coöperatieve shooter heeft sinds die tijd een behoorlijke schare fans gekregen. Hoe heeft ontwikkelaar Ghost Ship Games dat voor elkaar gebokst? In Deep Rock Galactic kun je met 1 tot 4 spelers aan de slag gaan met vier klassen. De engineer, driller, scout en gunner vullen elkaar goed aan en zijn even gevarieerd als leuk om te spelen.

Je kunt het succes ook zoeken in de procedureel gegenereerde gangen, diepten waar horden monsters zich schuilhouden, die gegarandeerd staan voor een behoorlijke moeilijkheidsgraad. Tenslotte denk ik dat het sfeertje het gewoon goed doet. Vier doelbewuste dwergen die zich niet laten koeioneren. Hé-ho, hé-ho… *drukt al fluitend een nieuw patroon in z’n shotgun*

Voor € 29,99 euro euro blaas ook jij je een weg door de volledig vernietigbare diepten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments